Annonsera på Lantbruksjobb.se

Genom annonsering på Lantbruksjobb.se når ni på ett snabbt och enkelt sätt ut till den målgrupp ni söker.

Annons och mailutskick
Er annons visas under hela ansökningstiden på vår sida. Vi gör också ett mailutskick till personer verksamma inom lantbruk. Totalt når vi ca 6000 personer genom detta.

Sociala medier och lokal annonsering
Vi publicerar även er annons på vår Facebook och LinkedIn-sida. Det gör att er annons sprids och når fram till relevanta personer. Vi riktar också er annons i lokalområdet där tjänsten är placerad.

Pris
En annons inklusive mailutskick och sociala medier: 4900 kronor

Vill ni att er annons ska synas överst på vår sida under hela ansökningsperioden så kan ni lägga till Utvalt jobb, pris 1000 kronor.

Bokning
Skicka ett mail med annonstext samt er logotype och faktureringsuppgifter till bokning@lantbruksjobb.se

Från att vi fått materialet ligger annonsen uppe hos oss inom ca 30 minuter. Om ni vill att annonsen ska publiceras vid ett senare tillfälle, meddela detta i er bokning.

Frågor?
Ring oss gärna på 08-684 099 50 eller skicka ett mail till kontakt@lantbruksjobb.se

Några av våra referenser
“Då vi skulle söka säljare till vår lantbrukssatsning var det en självklarhet att vi skulle ha en annons på lantbruksjobb.se. Responsen var mycket bra och kandidater skrev i sina CV och berättade för oss att de sett annonsen på sajten. Resultatet av denna rekryteringsprocess blev att vi nu anställt ett antal riktigt bra säljare som ska utmana de övriga leverantörerna vad det gäller lantbruksförsäkring. När vi ska rekrytera ytterligare personal kommer vi självklart att synas på lantbruksjobb.se igen.”
Ansvarig för Lantbruk, Gjensidige Sverige

“Vi använder oss alltid av Lantbruksjobb.se när vi söker kompetens inom lantbruk. Vi får in många kvalificerade ansökningar och själva annonsering sköts väldigt enkelt och effektivt. Efter genomförd annonsering får vi ta del av intressant statistik.”
Länsstyrelsen Västernorrland

“Vi fick in flera bra förslag och en av dessa tar vi med oss in i framtiden. Bra sajt som vi kan rekommendera!”
Kabbarps